Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

неділю

Сценарій Перше вересня - День Знань

Сценарій Перше вересня - День Знань - Перший дзвоник  

Ось уже зовсім скоро підійде до кінця останній місяць літа. І настане 1 вересня. У цей день тисячі школярів одягнуть шкільну форму і прийдуть у школу. Білі банти й гарні сукні у дівчаток, строгі костюми ми, хлопці, море квітів і сяючі обличчя першокласників - все це 1 вересня!

Для школярів цей день буде означати початок нового навчального року. А для маленьких першокласників - важливий день, день, який вони запам'ятають на все життя. З цього дня вони будуть не тільки хлопцями і дівчатами - вони стануть школярами.

Як завжди, з ранку в цей день, на площі перед школою вишикується урочиста лінійка, на якій зберуться всі учні школи. Засмаглі, що підросли, з безліччю вражень від проведеного літа, вони будуть з нетерпінням чекати початку лінійки. На сцені з'явиться директор школи, вчителі, батьки. Все це означає, що літо минуло й починається новий навчальний рік!

Цей день чекають і вчителі школи. Чекають з радістю і хвилюванням. Адже знову шкільні кабінети і класи наповняться дитячим сміхом, голосами і посмішками. 1 вересня - один з небагатьох днів, коли вчителі підуть зі школи з величезними букетами осінніх квітів і радісними посмішками на обличчях. А вже завтра розпочнуться робочі будні - уроки, дзвінки, зміни, журнали, оцінки ...

Бажаю всім вчителям - тільки чудових учнів, а школярам - старанності, терпіння та наполегливості у здобутті знань!

На допомогу пропоную Сценарій 1 вересня в школі

Сценарій - Перше вересня - День Знань - Перший дзвоник  




Фестиваль открытых уроков

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"