Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

суботу

Сценарій до Дня Вчителя

Сценарій до Дня Вчителя

Це свято знає будь-який житель колишнього СРСР та країн СНД. У першу неділю жовтня, а в Росії - 5 жовтня, сотні тисяч вчителів приймають вітання та подарунки від своїх вихованців. В цей день, вчителі святково одягнені і з усмішками на обличчях йдуть в школу. А там їх чекають привітання від учнів, колег і батьків.

В цей день, в більшості шкіл наших країн, проходять святкові концерти, виступи та конкурсні програми, підготовлені учнями. Але починати підготовку до свята - потрібно заздалегідь. Зазвичай, ще з середини вересня, пишеться сценарій Дня Учителя, готуються концертні номери, сценки, розучуються і репетирує пісні і перероблені пісні про вчителів на День вчителя.

Написати і прорепетирувати хороший сценарій на День Вчителя - не таке просте завдання. Необхідно вибрати пісні, вірші, підготувати і прорепетирувати з учнями концертні номери. Також, варто подумати і про концертні костюми для учасників свята.

При підготовці сценарію свята, рекомендується не перенавантажувати його зайвими "сухими" привітаннями та віршами. Сценарій має бути органічним - концертні номери і виступи гостей, вчителів та керівництва не повинні бути надмірно затягнутими. В ідеальному сценарії на 10-15 хвилин висловлювань і привітань, має припадати один концертний номер: пісня, сценка, інсценування, гумористичний вірш, частівки про вчителів і т.п.

Для тих, хто думає, що сценарій можна просто безкоштовно завантажити з Інтернету, поставити на сцені і провести - поспішаю засмутити. Кожен сценарій, обов'язково повинен бути оптимізований для умов Вашої школи. Ніхто, краще за Вас не знає Ваших дітей, їхніх можливостей, театральних здібностей і талантів.

Сценарій до Дня Вчителя - посилання, по якому Ви можете зкачати безкоштовно сценарій. Переробіть його для потреб Вашої школи і отримаєте гарне, оригінальне і незабутнє свято Дня Вчителя в своїй школі!

Сценарій до Дня Вчителя

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"