Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

понеділок

Як написати сценарій на Новий Рік у школі?

Як написати сценарій на Новий Рік у школі?


Шкільний сценарій, шкільне свято Нового Року
Сценарій Нового Року у школі

Ось і добігає кінця 2012 рік. Всі - від малого до великого з нетерпінням очікують найяскравіше свято в році - це Новий рік! З наближенням Нового року починається "гаряча пора" і в школі. Особливо у педагогів-організаторів та заступника директора з виховної роботи. Саме цим людям потрібно підготувати сценарій і провести веселі шкільні свята Нового року.

Для того, щоб свято сподобалося і дітям, і гостям, і вчителям - обов'язково потрібно скласти сценарій Нового року в школі. Не маючи написаного сценарію, з чіткою послідовністю проведення свята, з розписаними ролями учасників - важко, або навіть практично неможливо провести гарне свято.

Ви зрозуміли, перше - це сценарій.

Друге. Необхідно обов'язково провести кілька репетицій свята, особливу увагу звернути на генеральну репетицію Нового року в школі. Всі учасники концерту, повинні не тільки на папері знати після кого вони говорять свої слова, але й на практиці зрозуміти послідовність заходи і черговість номерів.

Третє. Ваш сценарій Нового Року не повинен бути нудним! Не перевантажуйте сценарій нудними віршами, які звучать більш 5-10 хвилин поспіль. Використовуйте різноманітні номери художньої самодіяльності та не перевантажуйте глядачів.

Четверте. Працюйте з глядачем. Спробуйте використовувати у своєму сценарії роботу з Вашими глядачами. Проведіть конкурс з призами, викличте кілька глядачів на сцену, пограйте з ними! Такий крок завжди оживляє проведення будь-якого свята!

П'яте. Гумор! Гумор! Гумор! Новий рік не повинен бути похмурим. Жартуйте з глядачами - у Вашому сценарії Нового року в школі обов'язково мають бути гумористичні сценки, веселі перероблені пісні про Новий рік в школі, смішні замальовки про шкільне життя.

Якщо Ваш сценарій буде мати всі перелічені пункти - то це запорука вдалого проведення свята Нового року у Вашій школі.

Якщо написання сценаріїв це не Ваш "коник", тоді пропонуємо Вам скачати безкоштовно сценарій Нового року в школі. Але, Ви повинні розуміти, що готових сценаріїв не буває. У будь-якому випадку від Вас буде потрібно часткова переробка сценарію під спроможності Ваших акторів та учасників свята.

Бажаємо Вам удачі і нехай Ваше свято Нового року буде найкращим!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"