Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

середу

Сценарій Випускного вечору

Сценарій Випускного вечору


Скачати безкоштовно сценарій випускного вечору


Ось уже й потепліло. Від снігу, практично нічого не залишилося. Вчити і вчитися, що для учнів, що для вчителів - стає все складніше. Не за горами - кінець навчального року. А за ним - приємні клопоти: Останній дзвоник, Випускний вечір. Напевно, кожен школяр із нетерпінням очікування закінчення школи. Якою-б не була школа - доброю чи поганою, але всі школярі просто горять бажанням закінчити школу.

Але, якщо для учнів кінець року віщує відпочинок, то для вчителів і завучів з виховної роботи - кінець року - це напружена праця. І в першу чергу щодо складання сценаріїв до Останньому дзвінку і випускного вечора. Ця праця, тяжким тягарем лягає на плечі вчителів.

Це тільки на перший погляд, здається, що приготувати свято Випускного балу - легко і просто. На ділі ж, це важка праця. Складання сценарію, підбір музичних композицій, пісень, віршів. У багатьох школах, на такому заході обов'язково присутні і танці, у виконанні танцювальних колективів школи.

Зібрати воєдино всі ці номери художньої самодіяльності, включити в сценарій, не один раз відрепетирувати хід свята, приготувати костюми і необхідний реквізит. Це дуже важкий і відповідальний труд.

Ми не в змозі повністю позбавити від праці вчителів і завучів з виховної роботи, але ми можемо полегшити їх працю. Ми пропонуємо Вам скачати безкоштовно сценарій Випускного вечору в школі. Але, тим не менше, кожен вчитель повинен розуміти: готовий сценарій - це не панацея. Це всього-лише засіб! У кожному разі, для того, щоб провести красивий, цікавий і незабутній свято випускного балу, Вам належить добре попрацювати!

Бажаємо успіху! Нехай Ваше свято випускного стане найкрасивішим, самим незабутнім і найкращим!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"