Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

четвер

Сценарій Нового року в школі

Сценарій Нового року в школі

Сценарій Нового року в школі



Написання сценарію на Новий рік у школі - це досить відповідальний і трудомісткий процес. Чому? Та тому що, Новий рік - це одне з найулюбленіших дитячих свят. Його чекають усі - і першокласники, і старшокласники, і, навіть, випускники! Новий рік у школі - це завжди довгоочікуване свято!

Спробую створити коротку інструкцію з написання сценарію Нового року в школі.

1. Отже, підготовку до свята необхідно почати за три тижні до проведення. У своїй школі, я досить часто проводжу конкурси. Конкурси малюнків до Нового Року, конкурси плакатів, конкурси листівок і т.д. Оголошення результатів анонсованих конкурсів можна зробити під час проведення самого свята. На самому святі варто вручити призи переможцям такого новорічного конкурсу! У минулому році, у нашій школі ми оголосили конкурс на кращу новорічну іграшку, зроблену своїми руками! Ви не повірите, скільки оригінальних речей зробили діти - не описати!

 2. Новорічні свята, по вже встановленій традиції, рекомендується проводити окремо для дітей різного віку. Воно й зрозуміло - старшокласникам буде просто ДУЖЕ нудно і нецікаво дивитися дитячу новорічну казку для першокласників. Для малюків, наприкінці новорічної вистави можна організувати солодкий стіл, конкурси з солодкими призами і т.д.

 3. Що б Ви не намагалися робити, але, як показує досвід, для старшокласників нічого кращого новорічної дискотеки - придумати складно. Дискотека, так дискотека. Тоді варто "розбавити" танці - цікавими фрагментами. У моїй школі, у ролі звукооператора, ді-джея, новорічних ведучих - були самі учні старших класів. Також, напередодні Нового року, випускники знають, що прикраса залу і новорічної ялинки - це їх традиція і обов'язок! Під час проведення Новорічної дискотеки, в сценарій ми включили гумористичні новорічні сценки - це різноманітить дискотеку. Наприкінці свята, зазвичай вибираємо Новорічного короля балу і Новорічну королеву!

 4. Не пробуйте зробити все самостійно! Активно залучайте дітей до підготовки. Нехай, кожен клас, який бере участь у святі, буде не пасивним гостем, а активним упорядником сценарію. Ви побачите, наскільки креативно підходять діти до подібних заходів. Дайте волю фантазіям своїх учнів, і Новорічний бал у Вашій школі буде неповторним і незабутнім!

Як приклад, рекомендую взяти сценарій Нового року в школі

Бажаю Вам удачі та успіхів у нашій нелегкій вчительській праці!

Сценарій Нового року у школі

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"