Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

вівторок

Де знайти сценарій випускного вечора?

Де знайти сценарій випускного вечора?

Сценарій випускного вечору скачати
Випускний вечір

Зовсім скоро підійде до кінця черговий навчальний рік у школі. Відлунають останні дзвінки у всіх школах колишнього СРСР. Для одинадцятикласників настає гаряча пора. Починається сезон ЄДІ - всі випускники здають Єдиний державний іспит!

А далі - найбажаніше свято для всіх учнів школи - випускний бал. Випускний вечір - це традиційне свято в наших школах. На заході, немає таких свят.

У різних школах, випускні вечори відрізняються своїми традиціями. Але ... для того, щоб він вдався - обов'язково потрібен гарний сценарій випускного вечора в школі. Останнє шкільне свято для 11-класників не повинно складатися з занудних віршів і одних тільки вдячних слів вчителям. У хорошому сценарії будуть і гумористичні сценки, і перероблені пісні, і жартівливі конкурси, танці, пісні і так далі.

Раніше, кожному вчителю доводилося самостійно складати подібні свята. Тепер, коли практично у всіх є Інтернет, можна завантажити будь-який вподобаний сценарій з мережі. Не всі сценарії - безкоштовні. Основна маса оригінальних сценаріїв продається за чималі гроші. Але є місця в Інтернеті, де Ви можете безкоштовно завантажити сценарій випускного вечора.

Природньо, готові сценарії можуть не підійти до Вашого класу. Будь-який, навіть дуже хороший сценарій випускного балу потребує доопрацювання. Ви можете самостійно додати нові сценки або перероблені пісні, або смішні історії з життя Вашого класу. Фантазуйте! І тоді, саме Ваш випускний вечір у школі, випускники будуть з теплотою згадувати все своє життя!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"