Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

середу

Учитель початкових класів - друга "мама" для першокласника


Учитель початкових класів - друга "мама" для першокласника

Всі ми були учнями. Усі вчилися у першому класі. Напевно, дуже багато хто з нас пам'ятають свою першу вчительку. Саме вона закладала наші вміння, навички та знання. Перша вчителька вчила нас розрізняти добро і зло, що таке добро і що таке зло! Під керівництвом вчителя початкових класів ми прочитували перші слова "мама мила раму". Всі пам'ятають ці нехитрі рядки.

Але ніхто з нас не замислюється, наскільки важко доводиться молодим вчителям початкових класів. Вони, зовсім молоденькі вчителі, ще майже студенти, стикаються з масою проблем у своїй учительській роботі.

Поурочні плани, конспекти уроків, розробки відкритих уроків - ось далеко не повний список паперових документів, які повинні вміти складати вчителя початкових класів. Біда в тому, що сучасні ВНЗ не вчать, як правильно складати розробки уроків, сценарії свят. У всьому цьому, починаючому вчителю початкових класів доводиться розбиратися самостійно. Часом, через невміння скласти конспект уроку, у вчителя початкових класів може виникнути конфлікт з адміністрацією школи.

Але ... часи змінюються. Інтернет міцно займає позиції віртуального помічника і друга. От і для вчителів початкової школи з'явився сайт nach.uroki.org.ua на якому вони можуть завантажити безкоштовно поурочні плани, розробки уроків для початкових класів, сценарії шкільних свят.

Ми сподіваємося, що своєю скромною працею ми полегшимо життя початківців та молодих вчителів початкових класів. Нехай у Вас залишається більше часу на спілкування зі своїми вихованцями, а про паперову роботу подбаємо ми. Бажаємо Вам успіху - вчителі початкових класів!

Учитель початкових класів - друга "мама" для першокласника

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"