Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

неділю

Випускний вечір - свято, яке ми пам'ятаємо все життя.


Випускний вечір - свято, яке ми пам'ятаємо все життя.


Продзвенів останній дзвінок. Вже сказані всі красиві слова про школу. Настає черга Єдиного Державного Іспиту. Всі учні, зібравши останні сили, вчать, готуються, переживають. І от, тоді, коли ЄДІ залишився позаду, настає черга випускного балу. Самого головного свята колишніх учнів. Напередодні цього дня, всі школярі перебувають у напрузі. Всі готуються до останнього свята у шкільному житті. Дівчата шиють або купують красиві сукні, хлопчики стурбовані вибором костюмів, вже не шкільних, а чоловічих - елегантних і строгих.

Настає черга випускного вечору.
Цей день, день випускного балу пам'ятають усі учні. У цей день - і весело і сумно. Весело тому що, школа, з її ненависними уроками залишилася позаду, і попереду - невідоме майбутнє. А сумно, тому що закінчилося дитинство. Закінчилися ті дні, коли можна безтурботно бігати під весняним проливним дощем, закінчився час, коли разом з друзями запускали повітряного змія в небо. Тепер - це вже позаду. Далі - поки ще невідомість. І якщо ще півроку тому всі знали, що треба вчитися, писати контрольні, твори, здавати лабораторні роботи, то зараз, попереду невідомість. По-різному може скластися життя колишніх учнів, хтось вийде заміж, хтось надійде до ВНЗ, хтось піде працювати, але ... в будь-якому випадку - дитинство закінчилося. Закінчилися безтурботні дні, закінчили шкільні уроки і перерви. Попереду у всіх - нова, велика і лякає невідома нове життя.
Але поки що у наших випускників - випускний вечір! Дівчата-однокласниці в цей день перетворюються - красиві сукні, зачіски, вдалий макіяж. На один вечір, вони, як Попелюшки, перетворюються в принцес ... А хлопчаки, в один момент стають галантними кавалерами. Строгі костюми, дорослі краватки - чим не англійські лорди? Цей вечір, кожен з них запам'ятає на все життя.
А попереду - зустріч світанку - давня традиція всіх випускників. Напевно, неспроста з'явилася ця традиція. Адже саме на світанку, колишні учні йдуть у непередбачену доросле життя ... І лише тільки вчителі, змахнувши сльозу - йдуть ... Ідуть, щоб знову повернутися на це місце з групою нових випускників!

У добру путь - випускники!
Сценарій випускного

Випускний вечір - свято, яке ми пам'ятаємо все життя.

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"