Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

вівторок

Сценарій на 8 Березня

Сценарій на 8 Березня


Дні стають довшими. І сонце світить вже яскравіше і тепліше. Зовсім скоро прийде перший весняний місяць. І напевно, всі знають і пам'ятають, що весну починає красиве жіноче свято - 8 Березня! Про це свято знають і чоловіки, і жінки - це Міжнародний жіночий день.
В школах усієї країни цього дня проходять святкові ранки, святкові концерти і вечори, присвячені 8 Березня. У цей день, вся чоловіча половина школи вітає всю жіночу половину: від дівчат до бабусь! Мабуть, 8 Березня це найкрасивіше свято року. Адже ні на яке інше свято, жінки не отримують такої кількості красивих квітів та букетів, як на 8 Березня. Всі чоловіки - від найменших до найбільших, вітають своїх мам, дружин, бабусь, сестер зі святом.
А хто ж організовує це свято? Як правило, усю відповідальність за проведення свята беруть на себе класні керівники, заступники директора з виховної роботи та педагоги-організатори. Трохи раніше, останніх називали простим і зрозумілим словом: вожатий!
Для того щоб свято відбулося - обов'язково потрібен сценарій! Без сценарію - нікуди! У сценарії обов'язково передбачити безліч різноманітних нюансів - час, місце, дії, костюми, сцена і т. д.
Ще зовсім недавно будь-який сценарій писався з нуля. І все вручну. Але... часи міняються і зараз всі сценарії складаються на комп'ютері, на комп'ютері, також, підбирається і музика. Та й знайти готовий сценарій в інтернеті - хвилинна справа!
Але, не все так просто, як здається на перший погляд! Так, сценарій можна скачати, але з ймовірністю 90% цей сценарій Вам не вдасться поставити у вашій школі. Чому? Та тому що будь-який сценарій необхідно "натягувати" на свою школу. Без цього нікуди. Немає абсолютно однакових учнів або однакових шкіл.
Ось, наприклад, ви можете скачати безкоштовно цей сценарій на 8 Березня. Але, Ви повинні розуміти, що Вам не уникнути труднощів навіть над цим сценарієм. Якісь фрагменти - необхідно залишити без змін, якісь-прибрати повністю. Наприклад, у святковий сценарій Ви можете вставити вже готові танцювальні номери від шкільного танцювального колективу.
У будь-якому випадку, готувати сценарій свята, не маючи під рукою шаблону - набагато важче, ніж з хорошим шаблоном сценарію! Але багато залежить і від рівня професіоналізму сценариста. Учитель з досвідом, складе сценарій на 8 Березня або будь-який інший подібний за кілька годин! А новачкові без досвіду - доведеться витратити на це значно більше часу.

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"