Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

неділю

Як скласти сценарій 1 вересня?

Як скласти сценарій 1 вересня?

Сценарій Першого Дзвоника 1 вересня Дня знань


Ось і наближається початок навчального року. Всі учні знають, що вже традиційно, 1 вересня починається новий навчальний рік. Відпочилі, засмаглі і переповнені враженнями про канікули вони йдуть в школу. Квіти, білі банти, усміхнені обличчя ... Знайомо, чи не так?

Але ж всі свята повинен хтось підготувати? Вірно? І ця робота лягає на плечі педагога-організатора та заступника директора з виховної роботи. Так як же правильно підготувати сценарій Першого дзвоника в школі?

Однозначну відповідь на це питання дати важко. Напевно, Ваші колеги мають власний підхід до проведення цього свята. У кожного свій принцип підготовки. Але є декілька основних моментів, без яких ніяк не обійтися при проведенні свята Першого дзвоника.

По-перше, необхідний сценарій 1 дзвоника. Саме в ньому потрібно врахувати всі моменти цього свята, розписати ролі і послідовність виступів, музичних номерів, танцювальних композицій.

По-друге, музичні пісенні номери. Що за свято та ще й без пісні? У Вас повинні бути в арсеналі 2 або 3 дитячі пісні у виконанні учнів школи.

По-третє, танцювальні номери. Свято 1 вересня буде не зовсім вдалим, якщо в сценарії не буде кілька танцювальних номерів у виконанні танцювального колективу Вашої школи.

По-четверте, вірші. Суха проза та вітальні промови швидко втомлюють гостей свята: дітей, батьків, вчителів. А якщо у Вашому сценарії буде кілька гарних віршів, зачитаних першокласниками, то цей момент прикрасить свято.

По-п'яте, "родзинка" сценарію. Сценарій 1 дзвінка буде вдалим, якщо Ви добавите в нього якийсь незвичайний момент. Саме такі "родзинки" найбільше і запам'ятовуються і гостям, і вчителям, і батькам. Найчастіше запам'ятовується момент переміщення сценарію свята зі сцени в зал для глядачів. Коли на якомусь етапі, дія переноситься в "гущу" педагогів, дітей або батьків. Бажано, в якості "родзинки" використовувати будь-гумористичний номер.

Ці п'ять простих принципів дозволять Вам скласти яскравий і барвистий сценарій 1 вересня в школі.

Бажаємо успіху! І нехай саме Ваш сценарій першого дзвоника стане найкращим!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"