Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

вівторок

Сценарій на 14 лютого

Сценарій на 14 лютого


Сценарій на 14 лютого


Закохані - це окрема категорія людей! У них горять очі, скажено б'ються серця, вони часом роблять необдумані вчинки. Але це почуття чудове. Кожен з нас переживав хоча б раз у своєму житті почуття любові! Це почуття неможливо порівняти ні з чим іншим!

З недавніх пір, у всіх закоханих тепер є свято - Всесвітній День Закоханих. Відзначається він 14 лютого у багатьох країнах світу. У цей день, закохані роблять невеликі подарунки своїм половинкам.

Не оминув стороною цей день і школи. Як правило, в цей день, в школах проходять святкові концерти, дискотеки і свята. Всі ці заходи лягають на плечі педагогів-організаторів або завучів з виховної роботи.

Всі знають, що запорука гарного і вдалого свята - це красивий сценарій. Склавши правильний сценарій на 14 лютого можна бути впевненим у тому, що це свято не виявиться нудним і нудним.

Ще кілька років тому, педагоги-організатори змушені були самостійно складати сценарії шкільних свят та заходів. Тепер, з появою Інтернету, будь-який сценарій можна без жодних проблем скачати з Інтернету. Ось і зараз я пропоную Вам скачати безкоштовно сценарій на 14 лютого в школі.

Природно, кожен організатор повинен розуміти, що немає універсального сценарію, який би можна було провести без жодних змін! Будь-який сценарій, навіть найкращий, вимагає коректування під здатності своїх артистів, під їх таланти. Також, у кожній школі свої гумористичні моменти, які варто було б включити в сценарій свята на День закоханих.

Хотілося б побажати Вам удачі в складанні сценарію до свята 14 лютого! Нехай Ваш сценарій буде найкращим! Бажаємо успіхів!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"