Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

вівторок

Сценарій День святого Валентина у школі

Сценарій День святого Валентина у школі



Сценарій День святого Валентина у школі



Ось і підходить середина зими. Разом з нею, наближається і дата 14 лютого. Сьогодні, всі вже знають, що 14 лютого - це свято День святого Валентина. Або як його ще називають - День всіх закоханих.

У цей день, закохані всього світу дарують один-одному невеличкі подаруночки, які символізують любов і ніжні почуття. Як правило, у всіх школах в цей день проходять святкові концерти. Але для того, щоб провести гарне свято, однозначно потрібен сценарій цього заходу.

З початку лютого, педагоги-організатори та завучі з виховної роботи, починають готуватися до проведення цього свята - складають сценарій, готують сценки, розучують вірші, готують і репетирують гумористичні сценки і танцювальні номери.

Скласти хороший сценарій шкільного свята, не так легко, як може здатися на перший погляд. Необхідно визначитися з номерами самодіяльності, підібрати пісні, організувати костюми, зібрати фонограми-мінусовки і ще купу різних дрібниць. Раніше, за часів, коли не було Інтернету, педагоги-організатори самостійно займалися підготовкою сценарію. Зараз, з появою всесвітньої глобальної мережі, сценарій День святого Валентина можна скачати безкоштовно.

Скачав сценарій, Ви можете приділити набагато більше часу підготовці гумористичних номерів, танців, пісень. Але не варто і мріяти! Немає готових сценаріїв Дня святого Валентина! Будь який скачаний сценарій необхідно змінювати і редагувати під власні потреби!

Після того, як Ви визначитеся зі сценарієм, сценками, музикою, танцями - необхідно дуже ретельно відрепетирувати написаний сценарій! Кожен учасник Вашого свята повинен точно знати свої слова і час і виголошення. Навіть самий відмінний сценарій можна зіпсувати відсутністю репетицій і непідготовленістю учасників.

Бажаємо Вам вдалого сценарію! Нехай Ваше свято стане найкращим і незабутнім у Вашій школі!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"