Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

понеділок

Сценарій вечора зустрічі випускників

Сценарій вечора зустрічі випускників


Зкачати безкоштовно сценарій вечора зустрічі випускників
Сценарій вечора зустрічі випускників

Всі ми були школярами. Багато з нас пам'ятають свій перший дзвоник у школі. Білі банти, повітряні кульки, усміхнені тато і мама ... Перший дзвінок був дуже давно, а ось випускний вечір, напевно пам'ятають усі. Після нього, почався зворотний відлік - 5 років після школи, 10 років після школи і так далі.

Тепер ми зустрічаємося зі школою і зі своїми шкільними товаришами тільки раз на 5 років. І називаються ці зустрічі - вечір зустрічі випускників.

Для нас, колишніх школярів, вечір зустрічі випускників - це шанс побачитися і поспілкуватися зі своїми шкільними друзями.

Але кожне свято і кожен захід вимагає продуманого і спланованого сценарію. Кожен рік, педагоги-організатори та завучі з виховної роботи готують сценарій вечора зустрічі випускників.

Для того, щоб свято було оригінальним, необхідно підготувати правильний і оригінальний сценарій. Рекомендується використовувати в сценарії всі види номерів - пісні, танці, конкурси, ігри, гумористично сценки. Взагалі зробити так, щоб гості свята ні хвилину не нудьгували!

Ще кілька років тому, кожен сценарій свята готувався самостійно педагогіки-організаторами, вожатими та завучами з виховної роботи. Сьогодні, завдяки сучасним технологіям, можна знайти в Інтернеті абсолютно будь-який сценарій! Ми пропонуємо Вам скачати безкоштовно сценарій вечора зустрічі випускників. Скачав готовий сценарій, його в будь-якому випадку необхідно доопрацювати і тільки тоді вже починати репетирувати і готуватися до виступу на сцені.

Сподіваємося, що наш безкоштовний сценарій вечора зустрічі випускників допоможе Вам у Вашій нелегкій роботі!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"