Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

вівторок

Сценарій День святого Валентина у школі

Сценарій День святого Валентина у школі



Сценарій День святого Валентина у школі



Ось і підходить середина зими. Разом з нею, наближається і дата 14 лютого. Сьогодні, всі вже знають, що 14 лютого - це свято День святого Валентина. Або як його ще називають - День всіх закоханих.

У цей день, закохані всього світу дарують один-одному невеличкі подаруночки, які символізують любов і ніжні почуття. Як правило, у всіх школах в цей день проходять святкові концерти. Але для того, щоб провести гарне свято, однозначно потрібен сценарій цього заходу.

З початку лютого, педагоги-організатори та завучі з виховної роботи, починають готуватися до проведення цього свята - складають сценарій, готують сценки, розучують вірші, готують і репетирують гумористичні сценки і танцювальні номери.

Скласти хороший сценарій шкільного свята, не так легко, як може здатися на перший погляд. Необхідно визначитися з номерами самодіяльності, підібрати пісні, організувати костюми, зібрати фонограми-мінусовки і ще купу різних дрібниць. Раніше, за часів, коли не було Інтернету, педагоги-організатори самостійно займалися підготовкою сценарію. Зараз, з появою всесвітньої глобальної мережі, сценарій День святого Валентина можна скачати безкоштовно.

Скачав сценарій, Ви можете приділити набагато більше часу підготовці гумористичних номерів, танців, пісень. Але не варто і мріяти! Немає готових сценаріїв Дня святого Валентина! Будь який скачаний сценарій необхідно змінювати і редагувати під власні потреби!

Після того, як Ви визначитеся зі сценарієм, сценками, музикою, танцями - необхідно дуже ретельно відрепетирувати написаний сценарій! Кожен учасник Вашого свята повинен точно знати свої слова і час і виголошення. Навіть самий відмінний сценарій можна зіпсувати відсутністю репетицій і непідготовленістю учасників.

Бажаємо Вам вдалого сценарію! Нехай Ваше свято стане найкращим і незабутнім у Вашій школі!

Сценарій на 14 лютого

Сценарій на 14 лютого


Сценарій на 14 лютого


Закохані - це окрема категорія людей! У них горять очі, скажено б'ються серця, вони часом роблять необдумані вчинки. Але це почуття чудове. Кожен з нас переживав хоча б раз у своєму житті почуття любові! Це почуття неможливо порівняти ні з чим іншим!

З недавніх пір, у всіх закоханих тепер є свято - Всесвітній День Закоханих. Відзначається він 14 лютого у багатьох країнах світу. У цей день, закохані роблять невеликі подарунки своїм половинкам.

Не оминув стороною цей день і школи. Як правило, в цей день, в школах проходять святкові концерти, дискотеки і свята. Всі ці заходи лягають на плечі педагогів-організаторів або завучів з виховної роботи.

Всі знають, що запорука гарного і вдалого свята - це красивий сценарій. Склавши правильний сценарій на 14 лютого можна бути впевненим у тому, що це свято не виявиться нудним і нудним.

Ще кілька років тому, педагоги-організатори змушені були самостійно складати сценарії шкільних свят та заходів. Тепер, з появою Інтернету, будь-який сценарій можна без жодних проблем скачати з Інтернету. Ось і зараз я пропоную Вам скачати безкоштовно сценарій на 14 лютого в школі.

Природно, кожен організатор повинен розуміти, що немає універсального сценарію, який би можна було провести без жодних змін! Будь-який сценарій, навіть найкращий, вимагає коректування під здатності своїх артистів, під їх таланти. Також, у кожній школі свої гумористичні моменти, які варто було б включити в сценарій свята на День закоханих.

Хотілося б побажати Вам удачі в складанні сценарію до свята 14 лютого! Нехай Ваш сценарій буде найкращим! Бажаємо успіхів!

понеділок

Сценарій вечора зустрічі випускників

Сценарій вечора зустрічі випускників


Зкачати безкоштовно сценарій вечора зустрічі випускників
Сценарій вечора зустрічі випускників

Всі ми були школярами. Багато з нас пам'ятають свій перший дзвоник у школі. Білі банти, повітряні кульки, усміхнені тато і мама ... Перший дзвінок був дуже давно, а ось випускний вечір, напевно пам'ятають усі. Після нього, почався зворотний відлік - 5 років після школи, 10 років після школи і так далі.

Тепер ми зустрічаємося зі школою і зі своїми шкільними товаришами тільки раз на 5 років. І називаються ці зустрічі - вечір зустрічі випускників.

Для нас, колишніх школярів, вечір зустрічі випускників - це шанс побачитися і поспілкуватися зі своїми шкільними друзями.

Але кожне свято і кожен захід вимагає продуманого і спланованого сценарію. Кожен рік, педагоги-організатори та завучі з виховної роботи готують сценарій вечора зустрічі випускників.

Для того, щоб свято було оригінальним, необхідно підготувати правильний і оригінальний сценарій. Рекомендується використовувати в сценарії всі види номерів - пісні, танці, конкурси, ігри, гумористично сценки. Взагалі зробити так, щоб гості свята ні хвилину не нудьгували!

Ще кілька років тому, кожен сценарій свята готувався самостійно педагогіки-організаторами, вожатими та завучами з виховної роботи. Сьогодні, завдяки сучасним технологіям, можна знайти в Інтернеті абсолютно будь-який сценарій! Ми пропонуємо Вам скачати безкоштовно сценарій вечора зустрічі випускників. Скачав готовий сценарій, його в будь-якому випадку необхідно доопрацювати і тільки тоді вже починати репетирувати і готуватися до виступу на сцені.

Сподіваємося, що наш безкоштовний сценарій вечора зустрічі випускників допоможе Вам у Вашій нелегкій роботі!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"