Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

неділю

Сценарій 8 Березня!

Сценарій 8 Березня!

У кожній школі існують обов'язкові, "неписані" свята - Випускний бал, Перший дзвінок, Новий Рік і, звичайно ж, Восьме березня! Ці свята відзначаються в кожній школі всіх країн з колишнього СРСР.

В кінці лютого - на початку березня, в кожній школі кипить підготовка до проведення свята для вчителів і учениць школи, до свята 8 Березня. Школярі розучують пісні, репетирують танці, малюють вітальні листівки.
Особлива навантаження лягає на педагогів-організаторів і завучів з виховної роботи - саме вони готують сценарії свята, підбирають пісні і оцінюють танцювальні номери.

Підготувати загальношкільний сценарій на 8 Березня - дуже непросто. Необхідно зібрати та переробити безліч інформації: вибрати вірші, знайти мелодії і приготувати пісні, підготувати і прорепетирувати танцювальні номери. А найголовніше - це скласти цікавий сценарій, щоб свято, проведений по ньому, вийшов веселим та оригінальним, щоб глядачі пішли задоволені і радісні.

В Інтернеті зараз можна без проблем купити сценарій 8 Березня в школі, але, не всі вчителі можуть дозволити собі платити за сценарії. Всі ми знаємо, як оцінює держава нелегку працю наших вчителів. Що ж робити?

Вихід є. Не всі сайти продають сценарії свята 8 Березня і намагаються нажитися на вчителях. Є ресурси, з яких можна абсолютно безкоштовно завантажити сценарій 8 Березня в школі. www.uroki.net - один з небагатьох сайтів, де вся інформація доступна безкоштовно. Сподіваємося, що сайт www.uroki.net і сценарії, розміщені на ньому, допоможуть Вам. Для зручності, наводимо посилання на сценарій 8 березня в школі.

Бажаємо Вам удачі на нелегкому учительському терені.
Сценарій 8 Березня!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"