Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

пʼятницю

Вчитель фізики в школі - робота для чоловіка?


Вчитель фізики в школі - робота для чоловіка?

Всім відомо, що в школах, як правило, працюють жінки. Та й професію вчитель - багато хто вважає виключно жіночої. Але що робити, якщо в школу потрапляє викладати вчитель-чоловік? Які проблеми його чекають на цій нелегкій ниві?

Майже всі молоді і початківці вчителі-чоловіки, коли приходять до школи, стверджують, що їм подобається їхня робота. Тоді чому ж, багато хто з них не витримують такої роботи і йдуть зі школи?

Навіть молодий початківець вчитель фізики, розуміє, що в школі йому не заробити великих грошей. Тому не можна говорити, що вчителів фізики лякають саме низькі заробітні плати. В більшості своїй, проблеми вчителів фізики криються в паперовій роботі вчителя. Тобто саме в тому, чого не вчать у педагогічних вузах і університетах: поурочних планах, розробках уроків з фізики, сценаріях відкритих уроків з фізики.

Молоді вчителі фізики буквально "тонуть" у масі планів, конспектів уроків, розробок по фізиці, довідок, актів та звітів. Саме в цьому, як правило, криється проблема залишення школи чоловіками-вчителями фізики. Опановувати знання в складанні поурочних планів з фізики або в розробці відкритих уроків з фізики, раніше, їм доводилося самостійно. Не завжди приємно вислуховувати від завуча з навчальної роботи купу зауважень на свої календарні чи тематичні плани з фізики ...

З приходом в освіту Інтернету, життя чоловіків-вчителів фізики - значно спростилася! Зайшовши на сайт fiz.uroki.org.ua вчителя фізики зможуть зкачати безкоштовно розробки уроків з фізики, календарне, тематичне планування з фізики, розробки відкритих уроків з фізики. І найголовніше - все абсолютно безкоштовно! Тепер, вчителям не будуть страшні раптові перевірки завуча або ГОРОНО - всі паперові документи будуть завжди в порядку!

Бажаємо вдачі Вам, у нелегкій роботі вчителя фізики в школі!

Вчитель фізики в школі - робота для чоловіка?




Педсовет

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"