Добавте наш блог у соц.тенети

Пошук по блогу для вчителів шкіл

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"

понеділок

Вчителю літератури присвячується!


Коли студенти педагогічних ВУЗів закінчують свої інститути і університети, вони представляють свою роботу у рожевих тонах. Дружний колектив, школа, улюблена робота і так далі.
Розповім реальну історію молодої вчительки російської літератури в школі. Коли вона, назвемо її Оленою, прийшла після ВУЗу в школу - вона була поза себе від натовпу почуття. Олена з головою віддавалася роботі, горіла своєю професією вчителя. Але ... життя розставляє свої "крапки над і".

Спочатку, завуч з навчальної роботи відчитала Лену за невірно складені поурочні плани з літератури, потім завуч з виховної роботи висловила своє "фе" за відсутність сценарію шкільного свята на тижні російської мови та літератури. І так далі і далі ....

Дуже часто, молоді вчителі російської літератури, прийшовши з ВУЗів у школу, не вміють правильно складати поурочне і календарне планування, виникає безліч труднощів у написанні конспектів уроків з літератури. Що робити? Як бути?

Відповідь на це питання є! В Інтернеті є сайт lit.uroki.org.ua на якому вчителі-початківці російської літератури знайдуть для себе поурочне і тематичне планування, календарні плани, розробки відкритих уроків з російської літератури. І. .. в той час, коли скрізь вимагають грошей, на цьому ресурсі можна завантажити безкоштовно всі розробки і конспекти!
Бажаю всім початківцям і молодим вчителям російської літератури - здоров'я, успіхів в роботі і нехай робота в школі приносить Вам тільки задоволення і радість!

Реклама на сайті: "Блог для вчителів шкіл - конспекти, уроки, сценарії свят!"